Motion og sundhed

Løb og læs

Hver morgen har eleverne fra 0.-6. klasse et læsebånd, hvor alle læser i 20 min.

Motion hver dag!
Vi løber en tur hver morgen, indimellem spiller vi bold eller leger. For en god kondition gavner indlæringen. Alle elever har idræt to lektioner om ugen, desuden optræder idræt som valgfag, og de yngre klasser har motorik.

køk 4

Frugtordning

Skolens sundhedsudvalg har besluttet, at alle elever får frugt hver dag. Dette er inkluderet i skolepengene.

Sundhed

På Oksbøl Friskole er vi bevidste om, at sunde børn trives bedst, udvikler sig bedst og lærer bedst. Vi har en sundhedspolitik, som med jævne mellemrum forbedres og revideres.

Oksbøl Friskole er tilknyttet den kommunale sundhedspleje. Vores sundhedsplejerske Kirsten Tychsen.

Skolen er tilmeldt skolemælksordning (www.skolemaelk.com).

For elever i de mindre klasser anbefales det, at madpakken indeholder dele, der passer til skoledagens forskellige spisepauser.

Slik og sodavand må ikke medbringes i skolehverdagen.

Oksbøl Friskole er røgfri.

vandkamp